Vegard Hansen

Nesten opprykk er ikke godt nok for den tidligere Mjøndalen treneren Vegard Hansen. For noen dager siden ble han presentert som ny hovedtrener for Kongsvinger, som nesten rykket opp til Eliteserien sist sesong.

Første signering er på plass. – Det er ingen ringene en den tidligere Bodø/Glimt spilleren Vegard Leikvoll Moberg som er klar til å binde seg til Gjemselund de neste to årene.

Kongsvinger blir å regne med også neste sesong!

Den 31 år gamle midtbanespilleren fikk sjansen i dansk superliga etter han var med å vinne seriegull med Bodø/Glimt to år på rad. Vegard Leikvoll Moberg kan være god å ha neste sesong, spesielt hvis Kongsvinger havner i kvalifiseringskamper for Eliteserien.

Les: Piers Morgan den nye Ronaldo-hviskeren: -Igjen ikke sant

Etter det korte oppholdet i Danmark dro Moberg tilbake til Norge og Brann. – Med det fungerte ikke. – Dermed var han klubbløs og klar for noe nytt. Flere tippet han ville velge sin barndomsklubb Åsane, eller Bodø/Glimt som han har spilt for i to omganger.

Fra alle disse klubbene, og kanskje spesielt i Bodø/Glimt, kan jeg ta med det med treningskulturen. At hver trening betyr noe. Vi må få inn den «spiriten» på trening, slik at vi videre kan få det ut i kamp. Det ligger veldig masse i kultur, sier Moberg til Kil sine sider.

Hovedtrener Vegar Hansen hadde følgende å si:

Mitt inntrykk av ham, og etter å ha snakket med andre som har hatt ham, er at han har de samme verdiene som meg i fotball. En som ser på viktigheten av lagbygging og kulturen som må være der for å ta neste steg.

Les: Har rent ut 1,3 milliarder fra Europas beste klubb