Ronaldo og Morgan

Tv personlighet Piers Morgan, som det for øvrig er et mirakel fortsatt får lov til å være på tv har tydeligvis etter det famøse intervjuet hvor han blåste varmluft opp i rompa til Cristiano Ronaldo fortsatt hatt kontakt med den portugisiske superstjernen.

Ronaldo som nå er arbeidsledig er superreserve for landslagssjef Fernando Manuel Costa Santos i VM i Qatar er av Marca bekreftet spiller for den Saudi-Arabiske klubben Al-Nassr.

Les: Har rent ut 1,3 milliarder fra Europas beste klubb

Sjeikene som er ansvarlig for at du har betalt over 20 kroner literen for bensin i hele høst har brukt noe av de pengene som du dytter inn i pumpene til å betale den etter hvert rustene superstjernen om lag 200 millioner euro per sesong.

Det skal dreie seg om en kontrakt som strekker seg over to og en halv sesong, med andre ord 5 milliarder kroner!!. -Ingen idrettsutøvere har noen gang fått så godt betalt, men det er vel prisen de må ut med for å hente en av verdens største stjerner til verdens verste diktatur.

Piers Morgan er så ille på TV at jeg valgte å lese en transkript av intervjuet heller enn å slite mentalt i årevis. Nå har han på merkelig vis blitt en slags talsmann for Ronaldo, på en måte den nye Ronaldo-hviskeren. – Vi skal likevel ikke tro alt han sier, TV-klysa var ute etter kampen mot Uruguay og sa at portugiseren hadde sagt til ham at han var borti ballen fra Bruno Fernandes. I ettertid har alle sett fra flere vikler målet var Fernandes sitt.

Les: Endelig overbevist – gjør klar 200 millioner for å signere Dest