På søndag starter Eliteserien opp igjen for Brann sin del, de tar imot Sandefjord som har mer en dobbelt så mange poeng som Bergensklubben. – Brann som har tidligere Rosenborg og Haugesund trener Eirik Horneland som midlertidig hovedtrener er på en klar sisteplass med bare syv poeng etter fjorten kamper.


Kampen mot Sandefjord blir uten midtstopperen Vegard Forren.

Les: Ny skade på midtbanen gir Ancelotti mer å tenke på


Den tidligere landslagsspilleren kom til Brann i fjor og hadde kontrakt ut 2021. Nå avsluttes kontrakten! «Vi har de siste ukene sett etter muligheter for Vegard til å finne seg en ny klubb. Han har ikke fått bidratt som ønsket på banen denne sesongen på grunn av skader, og han har en familiesituasjon som har gjort den siste tiden krevende for han» sier sportslig leder i Brann, Jimmi Nagel Jacobsen til egen web.

– For min del er timingen god nå. Vi har hatt samtaler om dette de to siste ukene, og har nå blitt enige om å skille lag. Jeg har pendlet mye mellom her og Molde på grunn av familien og det har vært utfordrende, sier Forren.

– Jeg ønsker å takke alle i klubben for et godt samarbeid i tiden jeg har vært her, og jeg skulle gjerne ha bidratt til å løfte oss i en mer positiv retning. Men jeg er sikker på at gjengen som er her skal snu dette, sier Forren.

Forren har 33 kamper for det norske landslaget, den siste av dem mot Tsjekkia i 2016.

Forren har spilt store deler av karrieren sin i Molde, og har to utenlandsopphold i Southampton og Brighton som endte uten suksess.

Les: David de Gea forteller United-supporterne om planene sine

Forren fikk totalt 36 kamper i Brann-drakten og spilte sin siste kamp for klubben i 2-3-tapet mot Kristiansund 5. juli.

Brann opplyser at de velger å avslutte kontrakten nå som det fortsatt er tid igjen av overgangsvinduet, slik at Forren kan finne seg en ny klubb.