Bamba Dieng

Mer enn noe annet ønsket Bamba Dieng å bli værende i Ligue 1, men ikke i sin klubb Marseille. – Årsaken er den nye manageren Igor Tudor som absolutt ønsker å kvitte seg med Dieng.

Marseille kontaktet Leeds og forhandlet frem en overgangssum til tross for at Bamba Dieng hadde kommet med Ligue 1 klubben Lorient som en svært interessert neste arbeidsgiver. – Vel billett kjøpt og den 22 år gamle spissen var på vei til Marseille Provence lufthavn med den tanke å fullføre en overgang til Leeds, men så tok Nice kontakt og var villig til å betale mer.

Leeds reagerte svært negativt på signalene om at Marseille vurderte enn annen klubb og trakk seg fra avtalen. I fjor hentet Marseille Dieng fra den senegalesiske klubben Diambars for fire millioner kroner og nå lå det 100 millioner på bordet fra Nice.

Les: Leander Dendoncker presentert av Aston Villa

Alle var fornøyde Bamba Deng fikk være i Ligue 1, Igor Tudor slapp en spiller han ikke ønsket seg og Marseille kunne innkassere en hyggelig fortjeneste.

Dieng skulle etter alle solemerker bli Nice-spiller, til tross for at han tidligere på dagen var klar for en overgang til Leeds og Premier League. – Men så rett før klokken elleve i går kveld kom den overraskende beskjeden fra Nice, spissen bestod ikke den medisinske testen.

Les: Ny overraskende Frenkie De Jong vending

Nå venter minst en halv sesong med en furten manager, en trist økonomisjef og en spiss som trolig blir sittende på benken, med mindre.. I Ligue 1 er det lov å hente en spiller innenfor Frankrike utenom overgangsvinduet, The Athletic-journalist David Ornstein meldte sent i natt at Nice ville ta en utvidet sjekk i løpet av dagen.