Flyvende brasilianer. (foto: united, twitter)

Forrige sommer kokte det skikkelig noen dager i august. Manchester United skulle hente inn en midtbanespiller av verdensklasse som passet perfekt til Ten Hag-fotball, prosessen med Frenkie de Jong og Barcelona hadde gått i stå. I Madrid åpnet muligheten seg i august, da gikk det hele rasende fort fra forhandlinger til signering.

Det var ryktet at Casemiro var aktuell for andre enn Manchester United da han først skulle forlate Real Madrid, men ifølge den hyperaktive overgangsjournalistn Romano stemmer ikke dette.

LES: Aksjekursen til Manchester United stuper etter Financial Times rapport

-For en sesong Casemiro har! På tross av jakten på de Jong og Rabiot tidligere om sommeren har Casemiro alltid vært på lista til Manchester United, men han var ikke tilgjengelig i juni eller juli, begynner Romano til Caughtoffside.

-Da situasjonen endret seg i august, bestemte Manchester United seg for å gå frem. Erik ten Hag var avgjørende da han snakket direkte med spilleren (Casemiro). Det var en krevende signering, men en excellent one, fortsetter overgangsjournalisten som liker å vise han har nettverket i orden.

LES: Ikke rart Martinez er nøkkelspiller på et United-lag som vinner titler

-Det var ingenting konkret med andre klubber, på tross av linken til Chelsea. Real Madrid ønsket å beholde spilleren, men Manchester United kallet og Casemiro bestemte seg for å akseptere og presset på for exit. Han var ikke nær ved å signere med noen andre, sier Romano.

Han var ikke nær ved å signere med noen andre.

Erik ten Hag hadde solgt inn et prosjekt i støpeskjeen som overbeviste Casemiro til å forlate verdens beste klubb.

LES OGSÅ: Ferguson setter fingeren på én svakhet hos United

Når vi ser Casemiro på kamparenaen i United-drakta, er det ikke tvil om hvor i verden han ønsker å være denne sesongen. For United-supporterne er dette gull. Manchester United trenger superstjerner som ser på det som en stor ære å kjempe for klubben hver bidige dag – uanvhengig av hvor mange Champions League-medaljer du har i skapet.