Leicester har en jobb foran seg, med eller uten Rodgers. (foto: leicester, twitter)

Vi tror Brendan Rodgers har opparbeidet seg en solid posisjon hos Leicester etter å ha ledet klubben med stø hånd og mye suksess siden 2019. Utfordringene begynte å vise seg forrige sesong, der klubben endte på en kjedelig 8. plass i serien, denne sesongen har det etter fem kamper pekt rett sør.

Bournemouth-manager Scott Parker var den første som fikk «sydebukk»-stemplet etter 9-0 tapet mot Liverpool, da med Leicester fortsatt bak seg på tabellen. Etter hjemmetapet mot Manchester United på torsdag, fremstår Brendan Rodgers som den mest naturlige manageren å følge Parker ut av Premier League. 5 kamper, 1 poeng. Dette er virkeligheten Brendan Rodgers møter når han tar en titt på PL-tabellen fredag morgen.

LES: Denne gangen har Manchester United gjort det!

«Talen» han holdt etter United-kampen hørtes skummelt ut som en takke-for-seg-tale.

-Det er tydelig å se at vi har kommet svekket ut av overgangsvinduet. Jeg kom til Leicester for å være konkurransedyktig, og det var vi de første par årene, men de siste overgangsvinduene har vi ikke vært i stand til å styrke klubben, begynner Leicester-manageren til Sky Sports.

Det står på manglende forsterkninger.

Vi forstår Rodgers frustrasjon med Kasper Schmeichel, Wesley Fofana og Hamza Choudhury ut, mens Alex Smithies og Wout Faes utgjør forsterkningene for de kommende månedene (lyspunkt for Rodgers: Tielemans og Vardy valgte å bli).

-Det viktigste er klubbens fremtid. Jeg ville ha likt å ha fem-seks ekstra spillere for å øke kvaliteten på troppen, men hvis det er umulig å gjøre det, respekterer jeg det. Jeg vil gjøre det aller beste med ressursene jeg har, kommer det fra Rodgers.

LES OGSÅ: Marcos Alonso er ferdig hos Chelsea

Rodgers viser respekt for klubbens situasjon, men dette høres også ut som en rimelig defensiv manager som ikke har fått arbeidsforholdene han mener han er lovet. Dette høres ut som en manager og klubb er på stø kurs mot et brudd.