Verdt 800 millioner kroner? (foto: kovacic, twitter)

Nå i sommer har Martin Ødegaard fått to innhopp på Real Madrid, vi gleder oss over det, men erkjenner samtidig har et er utrolig tøft å skulle bli en av de som velges jevnt og trutt. -Veldig gode spillere får problemer med spilletid, bare spør Gareth Bale. 

En som har fått merke akkurat det er Mateo Kovacic (24) som ønsker å spille mer og ser seg om etter et lag som kan gi han det. Marca skriver at et bytte til Stamford Bridge er sannsynlig. Mange klubber ønsker Mateo Kovacic, interessen gjorde et byks oppover etter at han var en godt synlig del av Kroatia sin sølvmedalje i fotball VM i Russland.

Les: Tiemoué Bakayoko på vei til Serie A

Mateo Kovacic har tidligere i sommer kommet med et like sukk i media:

«Jeg forstår situasjonen, og derfor synes jeg det er best hvis jeg går til en annen klubb hvor jeg har muligheten til å spille fra start. Jeg er ikke så fornøyd akkurat nå, så det er best å bytte klubb. Real Madrid er et ekstraordinært lag fylt med gode spillere, og kanskje jeg er for ung til å bidra med det jeg kan».

Det har blitt en del kamper siden han kom fra Inter Milan for tre år siden, 109 kamper totalt, men mange av dem ikke fra start. Flyttet til Chelsea skal i første omgang dreie seg om et lån.