Franck Ribery som vi husker ham.

Etter 425 Bayern-kamper, 124 scoringer og 182 assists var det over for Ribery i 2019. Det er ikke mange franske spillere som kan skryte på seg suksess hos Bundesliga-giganten, Ribery skaffet seg i tillegg legendestatus. Så da 38-åringen sto uten klubb i sommer, var det naturlig at han ble invitert inn til treningsfeltet hos Bayern for å bygge opp formen.

Ribery var ikke spesielt fornøyd da Fiorentina lukket døra for ham denne sommeren. For de fleste 38-årige fotballspillere ville dette ha vært det nødvendig pushet inn i pensjonisttilværelsen. Ikke for Ribery.

Les: Kasper Junker med scoringen som endte i en vanvittig snuoperasjon

Sky Italia hevder Hellas Verona har holdt kontakten med Ribery denne sommeren for en signering, men Serie A-klubben har ikke klart å bestemme seg. Dette har bragt Serie A-nykommer Salernitana på døra hos Ribery.

Ifølge Sky Italia ser klubben med null poeng etter to kamper Ribery som en slags redningsmann for at klubben ikke tar heisen direkte ned til Serie B.

Les på engelske klubber: Var ikke forberedt på overgangen til verdens tøffeste liga

På mandag ble det klart at Salernitana vant kampen om signaturen til Ribery (vi har ikke noe bedre uttrykk). Hos Fiorentina viste vingen at han holdt tempoet i italiensk toppfotball med 5 scoringer og 10 assists på 51 kamper.

Ribery får kontrakt for sesongen, vi tipper det kan bli mer hvis han han øser ut med sin erfaring fra øverste nivå – i tillegg til høy produksjon på banen. Med Riberys hjelp skal Salernitana-spillerne ta sommerferie neste år som Serie A-spillere.

Les: Buffon støtter Ronaldos hastige overgang til Manchester United