(c) Bilde: VIF: Sandberg i duell

Det nærmer seg det aller første kjøpet til Henning Berg som ny Stabæk trener. De har lagt inn bud på Vålerenga-keeper Marcus Sandberg, et bud som Vålerenga har akseptert. 

Det har vært rimelig klart en stund at Stabæk har behov for å gjøre noe med sisteskansen. Mandé Sayouba har vært svært varierende denne sesongen og Henning Berg har tro på at Vålerenga sin andrekeeper kan være løsningen.

Allerede søndag håper Stabæk å ha Marcus Sandberg på plass, da tar de imot Sarpsborg 08. -Keepere for ofte kjørt seg en del i møter med Sarpsborg.

Sportslig leder i Stabæk Inge André Olsen kunne fredag ikke si noe konkret om den mulige overgangen.

– Vi jobber med flere posisjoner hvor det skal hentes flere spillere. Vi har gitt tilbud til flere. Ingenting er endelig landet, men det begynner å nærmer seg. Det er ikke noe som er akseptert, sier Olsen til Eurosport.no

– Vi har ingen spillere som er klar, men håper vi lykkes med å lande noen, legger han til.

Sandberg ble hentet fra IFK Göteborg til Vålerenga før 2016-sesongen. Svensken fikk en uheldig start i VIF-drakt, og pådro seg en skade (brudd i foten) allerede i oppkjøringen. I juli samme år var han tilbake, og var VIFs førstevalg på keeperposisjon frem til Ronny Deila hentet Adam Larsen Kwarasey i juni i fjor. Siden da har svensken slitt med spilletid, og ønsker derfor å finne seg ny klubb.

Sandberg har et halvt år igjen av kontrakten i Vålerenga.

Les: Tipping og Online Gambling blir mer populært