(c) Bilde VIF

Det er stor opprydding på gang i Vålerenga, det er sikkert nødvendig med de resultatene de har levert denne sesongen. – Med et av de største budsjettene i Eliteserien og ny stadion skulle man tro man ville oppnå mer enn en tiendeplass, ganske nøyaktig halvparten så mange poeng som seriemester Molde. 

Mohamed Fellah, Efraín Juárez, Pierre Kanstrup og Mayron George er alle ferdige i Vålerenga. – Det bekrefter sportssjef Jørgen Ingebrigtsen overfor Nettavisen.

Les: Real Sociedad spøk: Martin Ødegaard leies ut til Manchester City

Vi har på følelsen det kommer mer.

Det var med stor ærefrykt Vålerenga tok imot Efraín Juárez det er ikke ofte det kommer spillere hit som har deltatt i Fotball-VM. – Han spilte for Mexico i 2010 og som har spilt for Barcelona. – Det gikk veldig bra i begynnelsen hvor han var fast en del av Ronny Deila sin førsteelver, men etter sommeren ble det mindre og mindre. Totalt ble det 19 kamper, 6 gule og 1. rødt kort.

Vi har i Sporten var enige med  Ronny Deila at overgangen var et scoop. 

Mohamed Fellah ble hentet fra Sandefjord i starten av september, men den skadeplagede 30-åringen fikk bare seks innhopp og ingen kamper fra start i den lille perioden han var i klubben. Fellah spilte også i Oslo-klubben mellom 2006 og 2013.

Mayron George ble hentet på lån fra Midtjylland i sommer og skulle skyte Vålerenga til Europa-plass, men costaricaneren fikk det ikke til å stemme og scoret bare to mål på ti kamper.

Også Pierre Kanstrup er ferdig i Vålerenga. Da Jonathan Tollås Nation ble skadd i sommer, ble dansken hentet inn, og han ble en fast inventar i midtforsvaret til Vålerenga. Likevel blir han ikke å se i blått neste sesong. Han skal spille for Sønderjyske i hjemlandet.