Sadio Mané og Leroy Sané

Sadio Mané som hadde seks gode år med Liverpool har til tross for overgangen til Bayern München en høy stjerne hos fansen. – De har helt klart fått med seg konflikten som oppstod etter den tyske storklubben røk ut av Champions League mellom deres «gamle helt» og Leroy Sané.

Da Sadio Mané i sommer ble frosset ut av Bundesliga-mestrene håpet mange på en retur til Anfield, istedenfor dro han desverre til Saudi-Arabia.

Les: Klubbpresidenten skjønte han måtte rykke ut etter at selveste Solskjær hadde møte med klubben

Britiske medier skriver at Liverpool klar til å signere Sané – hvis Salah drar

Liverpool sa i sommer nei takk til en overgang på minst 150 millioner euro, men rykter om et enda større bud snart forbereder de seg angivelig på et liv uten stjernespilleren Mohamed Salah.,

Al-Ittihad som skal ha blitt enig om de personlige betingelsene med 31 år gamle Salah være klare til å by 200 millioner euro pluss bonuser så snart vi bikker inn i 2024. – En som det skal bli svært vanskelig å si nei takk til.

Daily Mirror skriver at Liverpools primærvalg som erstatter for Salah er Bayern München-vingen Leroy Sané, som også skal ha interesse fra Barcelona og Real Madrid. Ifølge avisen er «de røde» klare til å slå en ny overgangsrekord, i form av en enkelt overgangssum, for å hente tyskeren – hvis Salah drar før 2024.

Liverpools hittil dyreste signering er kjøpet av Darwin Nunez, da uruguayaneren kom til fra Benfica for 80 millioner euro sommeren 2022.

Et merkelig valg synes nå vi, for non få år siden mens Leroy Sané fortsatt spilte for Manchester City var milliarden pluss en sum som kunne forsvares. Transfermarkt er enige med oss i Sporten.com om at det er for mye, deres verdiestimat er på 65 millioner euro.

Sané er for tiden under kontrakt med Bayern til sommeren 2025. Han kom til klubben fra Manchester City i 2020, og har totalt scoret 45 mål og 37 assist på 144 kamper.

LES: Guardiola ga klarsignal for overraskende salg av engelsk U21-landslagsspiller – har alt han trenger i Oscar Bobb

Salah har på sin side også kontrakt med Liverpool til 2025. Siden han flyttet til klubben fra Roma i 2017, har han scoret 192 mål og 83 assist på 315 kamper, samt deltatt i og vunnet både Premier League og Champions Liga.