Victor Osimhen

Manchester Uniteds midlertidige sjef Ralf Rangnick tror Napoli-spissen Victor Osimhen kan være den perfekte erstatteren for Cristiano Ronaldo, ifølge britisk media.

United har mange alternativer topp, men sliter med å score. 73 millioner pund-mannen Jadon Sancho er kanskje den som har størst forbedringspotensiale, men han blir neppe toppscorer i Premier League og Rangnick trenger scoringer.

LES MER: Rangnick er i tvil om Ronaldo er rett mann

Mens Ronaldo startet sesongen sterkt i motsetning til Sancho, har rollene deres blitt snudd de siste ukene. Likevel, med sine 37 år, er det tvil om den langsiktige fremtiden til portugiseren.

Som et resultat av måltørken på Old Trafford har United en toppspiss øverst på ønskelisten i sommer. Sanchos tidligere Dortmund-lagkamerat Erling Braut Haaland var et hovedmål for tidligere United-sjef Ole Gunnar Solskjær, og 21-åringen er fortsatt ønsket, men lite tyder på Braut velger Old Trafford.

SISTE: Arsenal klar for å utnytte muligheten som åpnet seg hos Lewandowski

En annen spiss som lager bølger i Europa er imidlertid den nigerianske landslagsspilleren Osimhen. Han fikk sitt gjennombrudd i Lille og gikk videre til Napoli høsten 2020.

Siden den gang har han scoret 21 mål på 51 kamper i alle konkurranser, inkludert 11 mål på 22 kamper denne sesongen. Som et resultat av sine gode prestasjoner har han nå være i dialog om ta et steg opp til Premier League, med Newcastle og Manchester United som mulige destinasjoner.

Prislappen på Osimhen skal ligge på astronomiske 1 milliard kroner.