Har noe spansk å glede seg til om 1-3 år (foto: united, twitter)

Det var ikke bare Frank Lampard (utenfor den røde delen av Manchester) som syntes United ble belønnet med litt vel mange straffespark denne sesongen. Mang en manager har vært i fyr og flamme etter nyttår da de har møtt United og opplevd at VAR «stiller i rødt». Solskjær blåser av dette og forklarer det med at United-spillerne er så kjappe i beina at det vil oppstå mange situasjoner innenfor sekstenmeteren.

Uansett draktfarge på VAR, Ifølge OptaStats har United slått en «rekord». 14 tildelte straffespark i løpet av sesongen, det høyeste antall straffer en klubb i Premier League noengang har fått.

Les: Bekreftet: Kjøper spissen Victor Osimhen for 750 millioner

Når Bruno Fernandes og gjengen i tillegg har utnyttet muligheten fra straffemerket etter nyttår (vi husker starten på sesongen da Rashford m.fl. chok´et totalt) har dette bidratt til at United kunne fosse fra Tottenham og Wolves, og snike seg forbi Leicester og Chelsea på tabellen.

For disse fire motstanderne blir denne rekorden symbolet på svakhetene til VAR-systemet, mens for Solskjær og United blir det symbolet på raske bein og guts foran motstandernes mål.

Les: Independent: Ny avtale om Coutinho-byttehandel på bordet