Ronaldo valgte til slutt rett. (foto: united, twitter)

David Moyes var klar for å skape problemer for Solskjær, som i sommer hindret Jesse Lingard fra overgang til West Ham. Litt tynn inngang til et kampreferat, men når samme Lingard ender som matchvinner for United, da blir det en historie.

United skulle reise seg etter glippen i Bern tidligere i uken, West Ham skulle fortsette den gode steamen etter den sterke 2-0 seieren på bortebane mot Dinamo Zagrep.

Les: Dani Alves har fått tilbudet han takker ja til

London-laget startet best, og spesielt Jarrod Bowen presset på til sjanser. United svarte, men det var Said Benrahma som sørget for 1-0 scoring etter halvtimen.

Vi har ikke nevnt Ronaldo ennå, fem minutter senere var portugsieren på et innlegg fra Bruno Fernandes til 1-1.

Etter pause kom Ronaldo fossende mot West Ham-målet, men en mesterlig redning av Fabianski hindret CR7 fra å kunne ta frem scoringsseremonien.

Så dukket Jesse Lingard helt på tampen opp på venste side av West Ham-feltet, trakk ut mot kanten og plasserte ballen kaldt opp i lengste hjørnet til 2-1.

Les på Popidol: Ikke lurt å angripe en Jujitsu-verdensmester selv om han er bare 16 år gammel

Vi begynte med at Moyes-favoritten Lingard ble matchvinner for United, men uten David de Gea hadde det blitt lite moro i garderoben til United etter kampen. Fire minutter på overtid handset Luke Shaw i feltet og serverte innbytter Mark Noble muligheten til å gi United nok en skrell på overtid.

Solid redning av spanjolen!

Solen skinte i London. (foto: united, twitter)

Da har vi en United-seier der Ronaldo fortsette å score, samarbeidet mellom Fernandes og Ronaldo som aldri har fungert på det portugisiske landslaget fungerer, syndebukken fra Young Boys kampen, Jesse Lingard, blir matchvinner – og forrige sesongs utskjelte keeper redder på straffe.

Sterk og ekstrem viktig seier for Solskjær.

Les: Danny Welbeck tilbake som matchvinner