Ten Hag skal få sin nederlandske forsterkning. (foto: united, twitter)

Det er ikke noe nytt at Victor Lindelöf er linket til exit Old Trafford, men denne gangen passer det spesielt godt for Man United. Svensken kan nemlig brukes som et sterkt kort i forhandlingene med Inter Milan.

I sommer mister Inter Milan Skriniar på free transfer til PSG, trener Inzaghi har derfor en ny midtstopper høyt oppe på ønskelista.

LES: La Liga-klubb straffes med 17 kampers karantene

Ifølge ulike medier er Inter sterkt interessert i å hente Lindelöf til San Siro. Den svenske midtstopperen har rykket foran Harry Maguire i spilletidskøen hos United, men må pent ta til takke med det som blir igjen av spilletid etter Varane og Martinez. Så langt i sesongen har Lindelöf fått med seg fem hundre minutter på banen i Premier League, litt mer fordelt over europaligaen og cuper.

Hos Inter har Erik ten Hag en favoritt i Denzel Dumfries. Den nederlandske midtbanespilleren har vært linket til United siden Ten Hag tok over butikken, ifølge Football-Insiders kilder har United nå gitt klarsignal til å putte Lindelöf inn i en bytteavtale med Inter, der Dumfries sendes til Old Trafford.

LES OGSÅ: Marca: 220 millioner euro er lagt på bordet

Kan bli en win-win-win-win situasjon.