Løsningen som kan gjøre alle happy? (foto: dortmund, twitter)

Det herlige og frustrerende med å være fotball-supporter, er at du enten er høyt opp eller laaangt nede. Crystal Palace sørget for å gi oss, som satt med den nye United-drakten hjemme foran TV-en, en trist fortsettelse på forrige sesongs mange oppturer. Gary Neville har varslet dette i noen måneder allerede.

Solskjær mente avansementet i Europaligaen, og dermed bare noen få uker til ferie og oppkjøring, viste seg mot Palace. Neville mener det vil fortsette hvis klubben ikke lykkes før 5. oktober.

Les: Jürgen Klopp fikk bekreftelsen: Dette er en genistrek!

Da stenges det historisk lange overgangsvinduet. For Gary Neville er det ikke Jadon Sancho det haster med å få inn på Old Trafford.

-Dette (Palace-kampen) kommer til sette sterkt press på United. Vi kan prate om Jadon Sancho så mye vi orker, men før Manchester United har en midtstopper som kan løpe og forsvare seg én-mot-én, kommer de aldri til å vinne ligaen. De kommer aldri til å vinne med dette midtstopperparet, sier Neville på Sky Sports.

Det er ikke bare Victor Lindelöf som får skylda av Neville.

-De må få en mobil og dominerende midtstopper ved siden av enten Lindelöf eller Maguire. Hvis du ser på de beste mindtstopperparene de siste årene ser du at de alltid hadde en rask én, fortsetter Neville.

Les på Engelske klubber: United-spiller ber om forsterkninger

Som avslutter med å ramse opp Jaap Stam, Rio Ferdinand og Gary Pallister som eksempler på hva Lindelöf og Maguire mangler. Før Neville minner Solskjær på hva som har skjedd i to andre byer:

-Uten dem klarer ikke Man Utd å redusere gapet. Chelsea har handlet og Liverpool handler – de er allerede sterkere.

Les: Mundo Deportivo: Luis Suarez har tatt sitt valg