Hater nok å innrømme det, men Liverpool kan bli de største ever. (foto: united, twitter)

Anfield var denne onsdagskvelden akkurat den røde festningen Liverpool-spillerne ønsker seg. Ekstremt trøkk fra tribunen, ekstremt trøkk på gressmatta. Selv om Champions League-semifinalen ikke er avgjort før andre kamp, var det en nytelse å se Liverpool demontere Villareals spill og styre kampen til 2-0 seier. United-legenden Rio Ferdinand har sett det meste gjennom tolv år på Old Trafford, men mener dette kan være noe så vilt større.

Liverpool jakter en historisk quadruple med titler i Premier League, Champions League og FA-Cupen – i tillegg til trofeet i Carabao Cup som de allerede har plassert i premieskapet. Ferdinand har spilt mot Liverpool i over et tiår, resten av tiden har han fulgt erkerivalen fra kommentatorplass. Etter Villareal-kampen var United-legenden ikke i tvil.

Les: Bild: Robert Lewandowski sin agent i møte med Bayern München i kveld

-Dette er det beste Liverpool-laget jeg noen gang har sett. De er nådeløse med og uten ball. Det er måten de presser motstanderne på, energien, innsatsen, begynner Ferdinand til BT Sport.

På god vei til å bli historisk. (foto: liverpool, twitter)

The quadruple, det må være målet. De har satt seg selv dette målet. Hvis de lykkes, blir de udødelige. De er da over alle som har played this game i dette landet. Om de klarer å oppnå det, det gjenstår å se, men they’re ticking boxes along the way at the moment, kommer det fra Ferdinand.

Liverpool-legenden Michael Owen er enig med Ferdinand.

-Det er det beste laget jeg noen gang har sett i den røde drakta, sier Owen til BT Sport.

Les: Klopp vil redde karrieren til lynving etter svak sesong

Mester Klopp. (foto: liverpool, twitter)

Liverpool rules the football world!