Da er valget ditt, Solskjær. (foto: united, twitter)

Han er 1,78 høy. Ikke nødvendigvis noe drawback som fotballspiller, men når spilleren skal stenge muren i midtforsvaret, blir Jules Koundé som en liten mygg sammenlignet med midtstoppere som Maguire og van Dijk. Likevel, 21-åringen har vært på radaren til Manchester United en god stund.

Nå åpner det seg en mulighet. Manchester United skal og må ha inn en langsiktig forsterkning i midtforsvaret, nå viser det seg at Koundé skyves ut på overgangsmarkedet i sommer. Sevilla har holdt fast på en 90 millioner euro-prislapp på den franske U21-landslagsspilleren, men skal være presset til å sørge for en solid cash-flow før neste sesong.

Les: Glem Zlatan, Manchester United har den største matchvinneren

Ifølge spanske EL Gol digital betyr dette at Sevilla har sendt røyksignaler ut på markedet om at de jekker ned forventningene til 60 millioner euro for Koundé.

(foto: sevilla, twitter)

Fortsatt en stiv pris i disse virustider, men Koundé prepresenterer en ny generasjon midtstoppere som har fart til å holde følge med en Mbappé, kraft til å ikke bli dyttet bort av en Harry Kané, og blikket og fotballintelligensen til å ikke la seg lure av gjennombruddspasningene til en Martin Ødegaard.

I tillegg er spilleren bare 21 år, spiller fast på toppklubb i La Liga, har levert i Champions League og styrer inn mot en fremtidig sentral rolle for verdens beste fotballnasjon. Da begynner 600 millioner kroner å høres ut som en fotballsunn investering.

Les: Hargreaves: Manchester United har nå den beste venstrebacken i Premier League!