Går med faste skritt, men mot hva? (foto: united, twitter)

Vi måtte gni oss i øynene da vi så tyske Sky Sports meldte Manchester United har forhørt seg om en tysk angrepsspiller før overgangsvinduet åpner i januar. Det er dessverre ikke noe nytt at de røde djevlene haster ut for å hente en nødløsning i spissposisjon halvveis i sesongen, men denne potensielle signeringen skjønner vi ikke noe av.

Ifølge tyske Sky Sports har Manchester United forhørt seg hos RB Leipzig om Timo Werner er tilgjengelig i januar.

LES: Uroen sprer seg i Manchester – hvorfor skjer det ikke?!

Werner ble hentet til Premier League av Frank Lampard, men tok aldri overgangen fra Bundesliga som forventet. 23 scoringer og 21 assists på 89 kamper i Chelsea-drakta var milevis unna forventningene da Premier League-klubben betalte 50 millioner euro i 2020. Werner forsvant tilbake til RB Leipzig to år senere. Her startet det bra, men denne sesongen har 27-åringen spilt seg ut av førsteelleveren.

Så langt har blitt fattige 370 minutter på kamparenaen med to scoringer. Interessen fra Man United skal ha vært en forespørsel, der det ikke pågår konkrete forhandlinger – ennå.

RADIOSPORTEN: Har bestemt seg for å strippe Cristiano Ronaldo for rekorder

Vi kan ikke skjønne at Werner er spilleren Manchester United trenger for å få et ekstra boost inn i andre del av sesongen.

Resultater og tabell Premier League