(c) Bilde Ull/Kisa: Mesut Can

Henvendelsen fra Amedspor kom denne uken og etter noen dagers forhandling er det klart at Can reiser til klubben i løpet av kort tid og blir Amedspor-spiller i dette overgangsvinduet.

Laget har akkurat åpnet sesongen i 2. Lig Beyaz, som spiller på nivå tre i Tyrkia. Klubben tapte 1-0 for Erzincanspor i serieåpningen søndag. Tidligere het Amedspor, eller Amed SK, Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor. De holder til i byen Diyarbakir og det bor i underkant av to millioner mennesker i byen og området rundt.

Les: En annerledes fotballhøst

– Da denne muligheten kom var dette noe jeg ønsket og jeg er glad for at klubbene ble enige. Jeg ser på dette som et fotball-eventyr. Jeg kommer fra området klubben ligger i, og har også vært en periode i tyrkisk fotball for noen år siden. Derfor vet jeg hva som venter når det gjelder kultur, språk og miljøet jeg nå går inn i, sier Can, som i løpet av kort tid reiser til Diyarbakir.

Han scoret tre mål på sine 11 kamper i Ull/Kisa.

– Jeg har hatt det fint i Ull/Kisa og er takknemlig for den tilliten jeg fikk da jeg ble hentet. Personlig vet jeg at jeg har mer inne enn det jeg har fått vist frem her, men jeg tar uansett med meg fine minner fra en fin klubb, sier Can.

Vi ønsker Mesut masse lykke til og takker for perioden her. Det er heller ikke hverdags at Ull/Kisa Fotball selger spillere til utlandet. Sist det skjedde var da Steevan dos Santos ble solgt til angolske Progresso do Sambizanga før 2014-sesongen.

Les på Engelskeklubber: Manchester United har selvfølgelig tatt kontakt med N´Golo Kanté