Dette føyer seg inn i rekken til saker som ikke skal skje – men som skjer. Heldigvis fikk det ikke noen konsekvenser, men flaut var det nok.

Her er historien:

På La Masia er det en av de største talentene som nærmer seg 16. Barcelona ønsket å sikre seg forlenget kontrakt med Illaix Moriba, og skulle forte seg før de andre toppklubbene fikk nærmet seg midtbanespilleren deres .

Dermed gikk det også litt fort i svingene.

 

Les på Popidol: Luke Skywalker måtte kommentere denne malerjobben

Ifølge ESPN sendte Barcelona deres siste tilbud til 15-åringens agent. Trodde klubben. Det viste seg at tilbudet ble sendt til en annen La Liga-klubb.

Teknisk direktør hos Espayol fikk seg en overraskelse da han åpnet eposten fra Barcelona denne dagen. I etterkant uttalte direktøren tørt at 15-åringen kom til å tjene mer en flere av A-lagsspillerne deres.

Barcelona fikk beskjed om feilen, og fant til slutt riktig epost-adresse. Dermed kan tenåringen takke ja til lønnsbetingelser som gjør ham til en av de best betalte på akademiet.

 

Seiersvant.

Det er lagt store planer for Illaix, som allerede spiller for U19-laget og er forventet å rykke opp til B-laget neste sesong.

Til weekenden møtes nettopp Barcelona og Espanyol i det katalanske byderbyet. Vi tenker det deles litt flau latter mellom partene før kampen.

Les: Harry Kane stiller krav til Tottenham – fikk sikkert Zidane til å glise