Virgil van Dijk (foto: liverpool)

Det har vært en stor dag for Ole Gunnar Solskjær, han har blitt permanent manager for Manchester United. – Det har fått negative konsekvenser for Liverpool spiller Virgil Van Dijk. 

Da Ole Gunnar Solskjær for nesten ti år siden var ferdig i Manchester og flyttet hjem til Molde hadde han problemer med å selge sin luksuseiendom i Cheshire. Dermed ble den lagt ut i leiemarkedet.

Les: Solskjær vil bruke 2 milliarder på engelsk trio

Da nederlandske  Virgil Van Dijk gikk fra Southampton til Liverpool flyttet han inn som leietager i Ole Gunnar Solskjær sin gamle bolig.  – Til de som er litt slappe på geografi, Liverpool og Manchester er nabobyer med under en times kjøretur imellom. ( Sånn cirka midt i mellom ligger den eksklusive landsbyen Cheshire)

Manchester Uniteds leder Ole Gunnar Solskjær har bekreftet at han vil sparke ut Virgil van Dijk ut av sitt hjem nå og flytte inn med sin familie nå som jobben i Manchester United er permanent.

Les: Kjetil Rekdal «fritatt» mens personalsak i Start pågår

.Når han snakket til Manchester Uniteds sine sider bekrefter den nye manageren at han håper å bo i huset snart, og sier:

«Vi har virkelig likt å bo i Norge de siste 8 årene, så det kommer til å bli en forandring for dem, men vi gleder oss. Vi ble enige om at så lenge jobben var midlertidig var det bare jeg som skulle flytte, men nå flytter vi sammen igjen»

«Vi bygget et hus, eller jeg startet det i 2007, men til slutt kanskje i 2019 kan vi flytte inn i det – det er lang planlegging.»

Les på Popidol: «Luke Skywalker» måtte kommentere denne malerjobben

Det er god plass på plenen til å sette opp et telt hvis det skulle bli lite tid for Virgil Van Dijk å finne seg et nytt sted å bo

Siden Solskjær kom til Manchester før jul har han bodd på Lowry Hotel. Kjenner vi Ole Gunnar Solskjær rett så gir han sin leietager, til tross for at han er en rival god tid til å pakke sakene sine og flytte ut.

Les: Få 210 gratissnurr på 21.com