Ronaldo har det sikkert artig å score, men for Silva er atmosfæren i UEFA Champions League "priceless"

Først lar FIFA Saudi-Arabia arrangere VM i 2036 og nå vurderer UEFA om ørkenlandet faktisk er en del av Europa også. – Vi skal ta informasjonen med en klype salt, for det er media i Saudi-Arabia som melder dette.

Det kommer rapporter om at den femdobbelte Ballon d’Or-vinneren Cristiano Ronaldo er i fantastisk form i sandyene der nede og at det har imponert de fem tusen tilskuerne som får betalt for å se på kamp.

Les: Millardær ingen har hørt om eller liker har plutselig kjøpt bøttevis med Manchester United aksjer

I følge den saudiske journalisten AlHarbi44 på den antisosiale mikrobloggtjenesten tidligere omtalt som Twitter, vurderer UEFA å invitere Al Nassr til 2024/2025-utgaven av Champions League.

Ifølge journalisten er begrunnelsen for dette at Al Nassr regnes blant de «tre mest kjente klubbene i verden» og har «stor popularitet» blant europeiske supportere. Faktisk er Ronaldo uten tvil den mest imponerende utøveren i Champions League-historien.

Den portugisiske landslagsspilleren, som var den første mannen som vant Champions League ved fem anledninger, har også gjort flere kamper og scoret flere mål (140) enn noen annen spiller i turneringen.

Det er bare toppen av isfjellet når det kommer til Ronaldos rekorder i Europas fremste konkurranse.

Etter å ha blitt kåret til Champions League-toppscorer ved syv anledninger, har Ronaldo også scoret 67 mål i utslagsfasen av turneringen, laget i tre finaler og er den eneste spilleren som har scoret i 11 Champions League-kamper på rad.

Les: Juventus og AC Milan kjemper om en totalt overraskende Premier League-signering

Neste sesong vil gruppespillet i Champions League bli skrinlagt, og i stedet vil 36 lag være på én stor ligatabell.

De åtte beste på går direkte videre til 16-delsfinalen, mens de som ligger på niende til 24. plass vil gå inn i et sluttspill for å tjene de andre åtte plassene i 16-delsfinalen. Plasseringer 25 til 36 blir eliminert.