Jean-Clair Todibo

Det er ingen hemmelighet at Manchester United trenger nye midtstoppere. Det er ikke uten grunn de intenst forfølger Everton sin største stjerne, midtstopper Jarrad Branthwaite.

Nå har det blitt enda mer aktuelt etter at UEFA har stanset overgangen Manchester United trodde var i boks.


Jean-Clair Todibos overgang til Manchester United ser ut til å kollapse.

Les: Hutchinson mener Manchester United vil bruke Harry Maguire for å nå et av sine toppmål

Nice midtstopper Jean-Clair Todibo har vært en opplagt «redning» for Manchester United på grunn av Sir Jim Ratcliffes (Ineos) sitt eierskap i både Manchester United og Nice, men det er også problemet.

Forhandlingene mellom Nice, Manchester United og folkene til Jean-Clair Todibos er godt igang og uten problemer med Uefa ville en signatur for 24 åringen i følge Sky Sports vært på plass i neste uke.

Ratcliffe bekreftet det i et intervju med Bloomberg, og ga uttrykk for sin forvirring over avgjørelsen.

«De har sagt at vi kan selge ham til en annen Premier League-klubb, men vi kan ikke selge til Manchester United,» sa Ratcliffe. «Men det er ikke rettferdig for spilleren, og jeg ser ikke hva det oppnår.»

Både Nice og Manchester United er kvalifisert for Europa League neste sesong. Uefa-regelverket tilsier at de ikke gis grønt lys for overganger mellom dem.

Det er «høyst usannsynlig» at Todibo blir Manchester United-spiller i sommer, men Sir Jim Ratcliffe har satt igang sine advokater for å lete etter et smutthull.

Les: Steve Cooper tilbake i Premier League!

Todibo har kontrakt til 2027 med Nice. Han har en fortid i Barcelona, ​​​​Benfica, Schalke 04 og Toulouse.