Ser mot Madrid. (foto: Manchester United)

Manchester United er linket til flere overganger parallelt med at spillere skal selges og Sancho/Greenwood-situasjonen skal løses. Erik ten Hag skal representere kontinuiteten. Ratcliffe forteller til Bloomberg at det ikke er treneren som har skylda for Man Uniteds situasjon, det må jobbes på alle områder for at forutsetningene for å bli verdens beste klubb igjen kommer på plass. Ratcliffe er den første til å medgi at dette er et større prosjekt.

Helt siden Alex Ferguson ble klappet av banen for en siste gang som Manchester United-manager i 2013, har klubbledelsen kavet. Den ene etter den andre treneren har kommet og gått, det samme med spillere. Mens spillere som har gjort alt annet enn å skape resultater, har hatt en tendens til å bli værende.

LES: UEFA stopper Manchester United overgang Sir Jim Ratcliffe trodde var i boks

Ratcliffe lar det ikke være noen tvil om at det denne gangen ikke skal flikkes på noe, men strebe etter varige forbedringer.

-Det er rom for forbedring overalt hvor vi ser på Manchester United, og vi vil forbedre alt. Vi ønsker å være der Real Madrid er i dag, men det vil ta tid, sier Ratcliffe i et intervju med Bloomberg.

Matche verdens beste klubb. Her skal det jobbes.

Så hvor lenge betyr «det vil ta tid»?

-Det skal to eller tre sommer-overgangsvinduer til for å komme til et bedre sted. Manchester United har ingen spillere som er verdsatt til €100 millioner eller mer. Jeg er ikke sikker på at vi vil løse alle problemene i det første overgangsvinduet, sier United-bossen.

ENGELSKE KLUBBER: Burnley lar tidligere Manchester United-stjerne styre skuta etter Kompany

To, tre sommer-overgangsvinduer. Da er vi inne i 2025, 2026. Høres ut som en realistisk plan. Spørsmålet er hvor dagens Real Madrid da befinner seg.

Alt du trenger å vite: Danmark – England