Trenger Norge som fyllmasse.

Du husker sikkert situasjonen i Champions League-kampen mellom Tottenham og Ajax, der en tydelig susen Jan Verthonghen ble sendt ut på banen igjen med hodeskade. Lykkes UEFA med å gå fra ord til handling, skal dette unngåes i fremtiden.

Hodeskader i fotball virker uungåelig. Dette betyr ikke at managere og spillere skal tvinges til å risikere mer enn nødvendig.

Les: Dakonam nærmer seg Premier League

-Etter Vertonghens situasjon, ble jeg redd for at det skulle skje noe. Det var tydelig at han ikke hadde det bra da han kom ut på banen igjen. Han kunne ha vært død. Vi kommer til å diskutere endring i spillets regler sammen med FIFA. Det er lettere å treffe riktig vurdering ved hovedskade når det har gått ti minutter. Sånn det er nå, kan en spille dø ved en feil vurdering. Vi vil angre for evig hvis dette skulle skje, sier UEFAS president Aleksander Ceferin ifølge Sky Sport.

UEFA President Aleksander Ceferin

Les på Popidol: Forbanna russere lager egen «Chernobyl» TV-serie

Men hva med spillets gang?

-Reglene kommer ikke til å ha innflytelse på spillet, endre kampen eller gjøre den mindre interessant. FIFA er meget, meget interessert i dette, beroliger Ceferin.

Høres ut som en viktig regelendring. Vi håper det blir mer enn prat fra de viktige herrer.

Les: United og Real taper kampen om Felix