Khvitsja Kvaratskhelia har mentalt gjort seg ferdig med Napoli. (foto: Napoli)

Hver gang jeg skriver om Khvitsja Kvaratskhelia er jeg takknemlig jeg ikke holder på med sportsradio lenger, men der kommer det ganske så snart en stor nyhet. – Vel, tilbake til Napoli og en av deres aller største stjerner de siste to sesongene.

Det har vært en fantastisk (den første) og en ikke så god sesong i Napoli. – For noen uker siden ble Antonio Conte hentet inn, men det skal ikke å endret på Khvitsja Kvaratskhelia sitt ønske om å dra vidre. Agent Mamuki Jugeli sine uttalelser til Sport Imedí løfter rykter om en exit opp til at det jobbes konkret med saken: Vi ønsker å forlate Napoli, men nå fokuserer vi på EM»

Les: Manchester United blar opp 2,2 milliarder for Fredrik Aursnes og to lagkamerater

L’Equipe meldte for et par dager siden at spilleren er enig med Paris Saint-Germain etter et gjennombrudd i forhandlingene de siste dagene. I mellomtiden har Gazzetta dello Sport rapportert at Napoli vil ha 130 millioner euro for å gi slipp på juvelen deres – og foretrekker å ikke selge Khvitsja Kvaratskhelia i det hele tatt.

«Napoli og Conte har store planer. Jeg er sikker på at de vil kvalifisere seg til Champions League igjen neste sesong og at de vil kjempe om Scudettoen. Men det betyr ikke at Kvaratskhelia vil bli der. Jeg har ikke snakket med Khvitsja om problemet, det viktigste for ham akkurat nå er landslaget.

Målet er en klubb som spiller i Champions League. Blir han i Napoli taper han et helt år, det er det verste. Vi er bekymret.

Khvitsja Kvaratskhelia far har uttrykt en lignende bekymring for spilleren.

«Jeg vil ikke at Khvitsja skal bli i Napoli, sa han til Soirt Imedi. Han har jobbet med fire forskjellige trenere på ett år, det bekymrer meg veldig. Men han bestemmer selv, selv om det er upraktisk for meg. Men jeg har ikke snakket med ham om dette..

Napoli på sin side, nekter på alt og er ganske sinna på alle som mener at Khvitsja Kvaratskhelia blir solgt. Eier og styreformann Aurelio De Laurentiis har kommet med flere tirader om at det er han som bestemmer. – Og med tre år igjen av avtalen er det faktisk han som bestemmer.

Les: Lionel Messi trengte ikke tenke seg om engang før han takket nei til 16 milliarder

23-åringen har totalt scoret 25 mål og 26 målgivende på 88 kamper i Napoli-trøya.

Kvaratchelia og Georgia spiller sin åpningskamp i EM mot Tyrkia tirsdag 18. juni.