Kontroversiell riking Lars Windhorst med kjæreste Christine Barner

Tysk presse er ikke nådig i sine karakteristikker om Bundesliga-klubben Hertha Berlin sin nye hovedeier Lars Windhorst. – Han skal være villig til å gjøre hva som helst for å bli rik, han omtales som kriminell og konkursrytter, sist ut er hans deltagelse i skandalen i det Mayfair baserte hedge fondet H2O.

Han elsker sin klubb og har nå mens alle andre klubber sparer penger skutt inn 150 millioner euro for å nå tabelltoppen i Bundesliga.

Les: Da ble det enighet om Sanchez og Smalling

Windhorsts investeringsselskap betaler 50 millioner euro nå i juli, mens resten utbetales i oktober. For pengene vil selskapet få kontroll over 66,6 prosent av aksjene i selskapet som eier Hertha Berlin

Klubbpresident Werner Gegenbauer kaller det et «fantastisk» steg framover, og mener klubben aldri har hatt bedre økonomi enn nå.

Windhorst investerte i fjor 224 millioner euro i klubben, men sesongen som nylig ble avsluttet ble en skuffelse for Hertha. Fire forskjellige trenere prøvde seg, før Bruno Labbadia tok over og ledet klubben til tiendeplass på tabellen.

Tidligere idag kom nyheten om at Rune Almenning Jarsteins keeperkollega i Hertha, Thomas Kraft, gir seg som fotballspiller i en alder av 31 år.