Hvor er logikken? (foto: city, twitter)

Det spisser seg til før neste sesong. På banen kjemper tyske og engelske klubber om de siste viktige poengene, på bakrommet kjempes det om mål som Jadon Sancho. Etter en snart avsluttet sesong med forrykende 17 mål og 17, har det ikke stilnet rundt 20-åringen – selv om Borussia Dortmund gjør alt de kan for at nettopp dette skal skje.

Dortmunds sportsdirektør Michael Zorc har hele veien gjentatt mantraet om at Sancho blir, Sancho blir… Og hvis deres største stjerne skal hentes, skal det koste.

Les: Le Sport 10: Satser på Memphis Depay show i Premier League

Manchester United har vært klubben i pole position, men har også merket virussmellen. Ifølge Sky Sports har dette ført klubben inn på et prutespor, og har «visket» om at fem hundre millioner kroner er maks av hva de er villige til å betale for Sancho.

Dette har linket City nærmere en Jadon Sancho-overgang. Klubben vingen forlot i 2017 har ikke kommet over denne tabben. På spørsmål om Sancho kan returnere til den blå delen av Manchester, var ikke Guardiola nådig på Citys vegne.

-Han valgte å forlate oss, så hvorfor skulle han komme tilbake? Da han valgte Dortmund, var det ikke sånn at han skulle tilbake. Det ville ikke ha gitt noen mening, sier City-manageren ifølge Goal.

På torsdag skal Guardiola ha full fokus på spillerne som ønsker å spille for City, da skal klubben vise Liverpool hva Premier League-mesterne har i vente fra City neste sesong – selv uten Jadon Sancho.

Les: Tvilsom riking skyter inn 1,5 milliarder i klubben til Jarstein