Run, Forrest, run. (foto: zlatan, twitter)

Supersvensken returnerte til Milano i desember og satte seg umiddelbart i jobb for å snu Milan-skuta.

Tre scoringer og én assist på ni kamper viser at MLS har gjort godt for Zlatan. AC Milan er superfornøyde med svensken, Zlatan ser ut til å trives, så hva får Tuttosport til å hevde at Milan-comebacket allerede er over 30. juni?

Les: Goal: Mourinho kan miste sin største stjerne

Det var spesielt to personer som sto som arkitekter for Zlatans retur til San Siro: Zvonimir Boban og Paolo Maldini. Nå er de to nøkkelpersonene på vei ut av klubben etter uenighet med direktør Ivan Gazidis og eierne Elliot Management.

Vi trodde neppe at Zlatan skulle nøye seg med en halv sesong hos Milan når han først hadde tatt turen over Atlanteren, men når selv Mino Raiola skal være skeptisk til det som skjer i kulissene hos AC Milan, er veien kort for at Zlatan tar følge med Maldini ut døra.

Men hvor?

Zlatan er tilbake i Europeisk toppfotball, han har vist at han fortsatt holder nivået. Vi har fortsatt ikke gitt opp at han avslutter det han begynte på Old Trafford.

Så hva med en aller siste sesong for de røde djevlene? Vi er klare, selv om agent Mino Raiola trolig heller pensjonerer Zlatan enn å gi ham til United.

Les: Prøver å ta innersvingen på Manchester United