Harry Kane (ftoto: bayern, twitter)

Da de første meldingene kom i sommer om at Bayern München hadde avtale med Harry Kane om overgang, var det vanskelig for Spurs-supportere å ta det alvorlig. Never ever, fake news! Heller ikke da meldingene kom at Thomas Tuchel hadde reist til London for å besøke Kane og familien for en lengre prat. Nå forteller Bayerns nye superspiss selv om Tuchels betydning for overgangen.

-Thomas Tuchel spilte en stor rolle i overgangen min til Bayern München. Han la frem visjonen for meg, og han visste hvordan han ville ha meg til å spille og hvordan han skal integrere meg i laget, begynner Kane til Sky Sports.

LES: Henter misfornøyd Chelsea-spiller

-Vi har et godt forhold til hverandre. Det her føles som et riktig steg for min utvikling så jeg kan ta spillet mitt til neste nivå. Bayern er en stor klubb, kommer det fra Kane.

På fredag venter Bundesliga-debut mot Werder Bremen.

LES OGSÅ: Rodrygo: Barcelona-kontrakten lå klar for signering