(foto: real, twitter)

I La Liga-åpingen for Real Madrid ble det en takknemlig 0-2 seier som start mot Athletic Bilbao med Rodygo-scoring. Erkerivalen Barcelona startet med puslete 0-0 mot Getafe og kunne trengt en Rodrygo på banen denne dagen. Nå forteller brasilianeren at han hadde alt klart for å signere med nettopp Barcelona.

Siden overgangen til Real Madrid i 2019 har alt dreid seg om kongeklubben, men det var alt annet enn selvfølge at Rodrygo skulle spille i den hvite drakta.

LES: Liverpool på høygir henter overraskelsesspiller i Bundesliga

22-åringen forteller historien i et intervju med brasilianske Globo.

-Overgangen til Barcelona var egentlig på plass. Jeg manglet bare å signere. Så spurte jeg min far?: «Er det ikke noe fra Real Madrid?, begynner brasilianeren.

-Da ble faren min sint på meg, for vi hadde et tilbud fra Barcelona og jeg hadde mulighet til å spille med Lionel Messi.. Dagen etter satt jeg og spilte PC-spill, og faren min gikk ut av huset uten å si noe. Senere på kvelden kom han tilbake, hvor han gikk rett til rommet mitt med en Real -og Barcelona-drakt i hånda. Han kastet begge draktene til meg, så ba han meg om å velge en av dem. Jeg trengte ikke engang å tenke over det, jeg valgte Real Madrid, forteller Rodrygo.

Det var et tilbud fra Real Madrid, den unge brasilianeren signerte – og resten er det som ser ut til å bli en suksesshistorie for spiller og klubb.

LES OGSÅ: Uka etter å ha signert Turner er Forest tilbake for ny Arsenal-spiller

Sorry, Barca.