Troy Deeney

Det er en meget trofast Watford spiller som nå reiser hjem til Birmingham. Spissen Troy Deeney er født i Birmingham, men har aldri spilt for sin lokale klubb. – 33 år gamle Troy Deeney kom til Watford i 2010 og har aldri ønsket å være noe annet sted enn akkurat der han er.

Nå sier Deeney farvel med Watford etter 11 år og han er veldig veldig «trist»

Les: Leeds lykkes endelig med Daniel James!

«Watford er i mitt hjerte for alltid»

«Det er trist. Det føles som å miste et familiemedlem»

Troy Deeney har vært lojal mot Watford siden 2010. Han har spilt totalt 419 kamper for klubben, og sto for 140 mål. Etter en litt tyngre periode hvor han har blitt lite spilletid.

-Jeg er spent på min nye utfordring og det som kommer i fremtiden. Men jeg føler meg også trist når jeg forlater dette fantastiske stedet. Det er vanskelig å beskrive følelsene mine for Watford FC, sier Deeney i en video på klubbens nettsted og fortsetter:

  • Watford har forandret livet mitt. Jeg vil takke alle supporterne, dere har vært fantastiske. Fra bunnen av mitt hjerte: Jeg elsker dere alle»

Les: Memphis Depay tørker tårene til Barca-supporterne

Troy Deeney er født og oppvokst i Birmingham, men har aldri spilt for Birmingham, men nå får han sjansen. Birmingham er åtte i Championship etter fem kamper.

Les på F7: Sofie kupper Norge