De eldre er fortsatt best.

De siste dagers hendelser, eller mangel på hendelser rettere sagt kan være begynnelsen på slutten for Real Madrid president Florentino Perez. – Han ble president etter å ha sikret klubben Galácticos og er avhengig av fortsette å levere for å beholde jobben.

Real Madrid har spart i flere år for å ha råd til Paris Saint-Germain superstjerne Kylian Mbappe. Først sendte de over et bud på 160 millioner euro som ble avist, de fulgte opp med 10 millioner euro til og en bonus på ytterligere 10 millioner euro på fredag. Da den styrtrike franske klubben sa nei takk igjen truet de med å trekke seg fra forhandlingene på søndag hvis de ikke fikk viljen sin.

Søndagen kom og de eneste nyhetene som kom ut av Paris Saint-Germain var at Lionel Messi fikk sin debut og at Mbappé scoret begge målene mot Reims før han slapp en enda større stjerne inn på banen.

Les: Leeds lykkes endelig med Daniel James!

Sky Sports melder nå i kveld at Real Madrid holdt døra åpen frem til mandag morgen og faktisk sukret dealen litt til, men også denne gangen fikk de et skuldertrekk fra PSG eier og styreleder Nasser Al-Khelaïfi.

Ifølge Sky er det nå mest sannsynlig at de vil prøve å få en forhåndskontakt med Mbappé, og hente han gratis neste sommer.

Les: Sorry, Mbappé, det hjelper ikke med to scoringer

Franskmannens kontrakt med PSG utløper i juni 2022.