Sam Allardyce

Hvis Everton trenger hjelp fra Sam Allardyce, så er den tidligere engelske landstreneren klar til å hjelpe. Han mener imidlertid Duncan Ferguson er den rette for jobben og det ikke bare som midlertidig manager.

Everton står uten permanent manager for øyeblikket, etter at Rafael Benitez fikk sparken fra Merseyside-klubben etter kort tid på jobb. – Siden har ryktebørsen vært godt i gang, hvor den belgiske landslagstreneren Roberto Martinez, som har en fortid i Everton, og Derby manager og ex Everton helt Wayne Rooney er foreløpig nevnt som de heteste kandidatene. Men kanskje Everton kan finne sin fremtidige manager i egne rekker.

Les: Når Everton er i trøbbel ringer de alltid Duncan Ferguson

Det mener San Allardyce. Den tidligere Everton-manageren sier ifølge talk sports at klubbens assistenttrener Duncan Ferguson skal være mannen som får Everton opp fra dypet.

«Nå er det Duncans tid og jeg tror han er klar. Hvis jeg kan hjelpe Duncan på noen måte, så gjør jeg det».

  • Han er en flott fyr. Han er Everton hele veien, og kanskje er det det de trenger for øyeblikket.

Allardyce åpner imidlertid også for at han lett kunne hjelpe Everton dersom de trengte ham.

«Hvis de trengte min hjelp eller følte de trengte meg, ville jeg sagt ja til å hjelpe dem. Jeg vil ikke si at det vil være på en langtidskontrakt, da jeg ikke tror det ville være riktig for Everton og for meg».

Les: Kom i gang med hjemmetreningen

67 år gamle Sam Allardyce ledet Everton fra november 2017 til mai 2018.

Han har vært uten jobb siden han forlot West Bromwich i sommer.