Fikk ikke storebror, sikter seg inn mot Thorgan. (foto: newcastle, twitter)

Da Newcastle fikk sine nye eiere i høst, var det stor spenning til første overgangsvindu. For mens klubben knapt hadde poeng i Premier League, pratet eierne om prosjektet med å tiltrekke seg verdensklassespillere. Halvveis ut i vinterens overgangsvindu har det så langt blitt en god miks.

Den engelske landslagsspilleren Kieran Trippier er definitivt en verdensklassespiller, senterforward Chris Wood fra Burnley med bakgrunn fra fotballkriging for West Bromwich, Brighton, Birmingham, Bristol City, Leicester, Ipswich, Leeds, er en spiller for kampen om overlevelse i Premier League.

Les: Italiensk media: Simone Izaghi har på rekordtid skrevet seg inn på kandidatlista hos Manchester United

Ifølge Sky Sports har Newcastle sendt ut sitt neste bud til Sevilla. Brasilianeren Diego Carlos har siden 2019 spilt 118 kamper i Sevilla-drakt og vært en viktig brikke i suksessen, både i La Liga og ute i Europa de siste sesongene. Sky Sports har ikke snust seg frem til størrelsen på budet på midtstopperen, men 28-åringen er helt klart en spiller som passer inn i det kortsiktige og langsiktige løpet til Newcastle.

Sky Sports hevder Newcastle har kjørt et løp for å hente Monaco-midtstopper Benoit Badishile, en 20-åring med solide 83 Ligue 1 kamper, men selv «potensielt verdens rikeste klubb» har latt seg avvise av et krav fra Monaco på 60 millioner euro.

Les: Nekter Marti Cifuentes å bli med til sol og varme på Malta

Vi var spente på om Newcastle ville gå helt spinnville på overgangsmarkedet uten mål og mening, men trekkene klubben har gjort så langt i januar viser at det er en solid plan i bunn.