Fikk også vondt.

Skal man peke på noe hos Liverpool som har rom for forbedringer, så er det midtbanen. Stan Collymore er overbevist Liverpool manager Jürgen Klopp også har sett en kombinasjon som har potensiale til å skape en uovervinnelig midtbane.

Stan Collymore sier Liverpools midtbane ville fått helt andre kvaliteter hvis de flyttet Trent Alexander-Arnold oppover banen og lagde en slagkraftig duo sammen med Kevin de Bruyne.

Les: Sliten av å vente på Valencia

Alexander-Arnold ville være like effektiv å spille lenger opp på banen. Høyrebacken har blitt Liverpools viktigste kilde til kreativitet siden han kjempet seg inn på laget.

21-åringen hakket 13 Premier League-assistenter forrige sesong. Som oppsummering så ham knekke sin egen rekord på 12 i 2018/19 for de fleste assistenter fra en forsvarer i en kampanje.

I følge Collymore ville det å legge Kevin de Bruyne til blandingen gjøre at Jurgen Kopps team dominerer i “fire eller fem år”.

Han skriver om den slagkraftige duoen i søndagens Mirror-spalte

«Det er en kicker til dette også, og det er at den spilleren jeg ville elske å se sammen med ham på Liverpools midtbane, er deres Liverpool-fødte høyreback Trent Alexander-Arnold.

«Jeg ville prøve å finne en annen full back som Andy Robertson for høyresiden hvis jeg var Anfield-sjef Jurgen Klopp»

«Tenk å ha ham og De Bruyne med skipper Jordan Henderson, den brasilianske internasjonale Fabinho, eller Naby Keita gjemt bak seg.

«De ville ha lang rekkevidde, atletisk stryke, dynamikk, kreativitet og assists for moro skyld. Alexander-Arnold som lærte av De Bruyne og etter en stund ville paret utviklet en nesten telepatisk forståelse.

Les på Popidol: Lager «47 Ronin» på nytt denne gangen i fremtiden