Italias neste superrakett.

Inter Milan har, som de fleste som følger fotball en genial, men temperamentsfull manager i Antonio Conte. – Han er av typen som er særdeles underholderne på begynnelsen av kvelden, men som sakte med sikkert blir slitsom.

Antonio Conte vil vinne Serie A, Champions League og alt annet egentlig, det er en spiller, som han har sett på som en ekstremt viktig brikke i så henseende, faktisk viktigere enn Lautaro Martínez som Barcelona driver og skraper sammen penger til.

Les: Lionel Messi kom med beskjeden Barcelona fryktet

20 år gamle Sandro Tonali som blir sett på som fremtiden til Italia, klarte ikke redde Brescia fra å rykke ned, det åpnet imidlertid dørene på vid gap for Inter Milan. Gazzetta dello Sport skriver at de to klubbene har blitt enige om en avtale verdt 35 millioner euro. – For at ikke Inter Milan skal komme i trøbbel med sin økonomiske balanse skal det dreie seg om en låneavtale med kjøpeplikt.

Tonali som egentlig var på ferie har reist hjem for å fullføre avtalen. – Antonio Conte har ønsket å følge opp anskaffelsen av Tonali ved å signere enten Tanguy Ndombele eller Ngolo Kante.

Fremtiden til Antonio Conte er enda mer usikker etter Inter Milan tapte finalen mot Sevilla og Éver Banega tullet med håret hans. – Det er planlagt et møte i neste uke for å finne ut av om samarbeidet skal fortsette.

Les: «Det er tid for meg å forlate klubben i mitt liv, men jeg forlater fornøyd.

Tidligere Juventus-sjef Max Allegri er den hete favoritten til å ta over hvis Conte går, og han kan jo ha sine egne ideer