Ikke alle venter tålmodig på at fotballseriene rundt om i verden settes igang. I Eskilstuna oppdaget de plutselig at svensk 7. divisjon hadde en global appell.

Bettingselskapene kikker tydeligvis under hver eneste stein for å finne idrettsaktiviteter det skal kunne spilles på. Da er man ikke så kresen på hva.

I Sverige, der myndighetene har en noe annen virusbekjempelsesstrategi enn i Norge, var det satt opp en treningskamp mellom Eskilstuna FC og Näshulta GoIF.

Les: Liverpool-ryktet vi umulig kan tro på

Minst ett bettingsselskap hadde fått nyss om begivenheten, og hadde åpnet opp denne hyperspennende kampen for spill blant for kunder.

Eskilstunas leder skjønte det var noe på gang da han fikk meldinger fra hele verden.

-Hele dagen i går ble spillerne våre og lederne ringt opp og kontaktet på sosiale medier. Det var mennesker fra hele verden som sa: «Håper dere taper», eller «hell og lykke». Det var mer enn hundre personer som kontaktet oss på under én time. Det har ikke vært en hyggelig dag, sier Eskilstuna-formann Bengin Ozeran ifølge fotballskanalen.se.

Og på denne dagen var det ikke viruset som seiret, men pågående spillegale.

-Vi valgte å avlyse kampen på grunn av spillernes sikkerhet. Med tanke på at spillerne og lederne våre ble kontaktet, vet man aldri hva som kunne skjer, avslutter Ozeran.

Les: Eliteserieklubbene får trene organisert igjen