Opp til deg, Jürgen. (foto: liverpool, twitter)

En klubb som Liverpool jobber kontinuerlig med å speide etter talenter og posisjonere seg overfor ulike spillere i de fem største ligaene. Ingenting nytt der, men når ryktet om en potensiell Liverpool-overgang for Ousmane Dembele fortsetter å rulle også denne uken, blir vi skeptiske.

For hva skal Jürgen Klopp men en spillertype som Dembele?

Det er spanske Diario Sport som hevder at Jürgen Klopp har pekt på 22-åringen og sagt: «Han vil jeg ha».

At Dembele er en potensiell storstjerne på banen er det ikke tvil om. Han viste tegn på storhet hos Borussia Dortmund i 2016/17-sesongen, og ble vurdert av Barcelona som en av de kommende store i Barca-drakten.

Les: Tyske Bild: Dortmund har tatt innersvingen på United

Så kom overgangen til Barcelona i 2017. Nå skal det sies at en overgang til Messi-regimet i Barcelona er ekstrem. De første månedene virket det også som Dembeles selvbilde ikke var kompatibelt med Barcelons krav til profesjonalitet.

Den unge franskmannen slet virkelig med å tilpasse seg den steintøffe hverdagen, der ingenting kom lett fordi du så på deg selv som en verdensstjerne.

Barcelona har hjulpet Dembele inn på et riktigere spor med hjelp av alle mulige «støttehjul», men skal fortsatt ikke være fornøyd med utviklingen sammenlignet med forventningene i 2017.

Nå ryktes det at Dembeles manglende displin, sitt «student-kosthold» og fravær fra treninger har fått Barcelona til å miste tålmodigheten.

Les på Popidol: Forhatt fotballboss nær en coronavaksine

For når du slenger inn de mange skadeavbrekkene spissen har hatt i en alder av 22, da blinker varsellampene.

Denne sesongen har det vært spesielt traurig for den unge spilleren. En tøff skade i høyre lår har satt Dembele ute av spill så og si hele denne sesongen og minimum frem til august.

Dermed blir Barcelonas store investering og håp stående med ni kamper av 37 mulige, eller sagt på en mer nådeløs måte: Barcleona har fått ut 14 % spilletid av Dembele denne sesongen.

Nå hevder Diario Sport at Jürgen Klopp tror han besitter evnen til å lede Dembele tilbake til utgangspunktet han hadde hos Borussia Dortmund.

Vi ramser opp Dembeles status: Dårlig holdning, dårlig kosthold, skadeutsatt og en prislapp på rundt 1 milliard kroner.

Særlig at Klopp kaster ut en stor del av overgangsbudsjettet på et potensiale som var der i 2016. Sorry, Dembele, du må heller finne deg sjæl hos Barcelona.

Dette er humbug.

Les: Willian «drømmer om» Liverpool