(c) Bilde: Viking FK: Kristoffer Lie Løkberg

Det var tydelig hva som var viktigst for tidligere Brann spiller Kristoffer Lie Løkberg, det må være et godt tegn når trening prioriteres fremfor kontrakt og penger.

Den 27 år gamle midtbanespilleren, Kristoffer Lie Løkberg, signerte i dag overgangspapirene som gjør han til Vikingspiller de neste 2,5 sesongene. Trønderen kommer til  fra SK Brann.

Les: Manchester United-manageren var bekymret for «den store ræva» til Harry Maguire

«Jeg gleder meg stort til å komme i gang. Viking har et spennende prosjekt på gang, og det er det utrolig gøy å bli en del av å bygge noe for fremtiden her i Stavanger». sier Løkberg til Viking sine sider.

Også Trener Bjarne Berntsen er fornøyd med å få på plass Løkberg.

– Kristoffer en er erfaren spiller, som vil tilfører oss større konkurranse på midtbanen. Han er en hardarbeidende kriger, og en utpreget ledertype både i garderoben og på banen.

Les på Popidol: Krise for skolen, det er rett og slett dødskjedelig

Ranheim legende

Etter å ha vokst opp i Strindheim, og hatt en periode i Sheffield United sitt ungdoms-akademi, ble Løkberg Ranheim spiller i 2012. Helt frem til Januar 2019 spilte Løkberg for blåtrøyene fra Trondheim. Han fikk derfor med seg det historiske opprykket til Eliteserien i 2017, og har totalt 191 kamper.

Brann og Bergen var tydeligvis ikke noe særlig for midtbanespilleren.

Etter en svært god 2018 sesong i Eliteserien, ble han hentet til Bergen før årets sesong. Etter 15 kamper for Brann, velger han nå å ta steget videre til Stavanger.

Berntsen sier han har fulgt Løkberg helt siden tiden i Ranheim.

– Kristoffer var en av spillerne som stod frem i det laget som ryket opp til Eliteserien, og hadde en utrolig fin debut sesong på det øverste nivået i fjor.

Aktuell for Sarpsborg 08 kampen

Løkberg får draktnummer 24, og dersom alt papirarbeidet går i orden, er han aktuell for kamptroppen allerede i morgen mot Sarpsborg 08.

– Vi regner med dette går greit, så da blir Kristoffer med i troppen allerede i morgen. Han har gjort et godt inntrykk på første økta her, og han kan konkurrere om alle de 3 plassene vi har på midtbanen, sier Berntsen.

Hovedpersonen selv ser frem til å ta på seg den mørkeblå drakta, og ønsker å bidra helt fra starten.

– Jeg begynner å bli en etablert spiller etterhvert, og ønsker å bidra med min erfaring inn i spillergruppa. Kan jeg gjøre spillerne rundt meg bedre, og bidra med intensitet og trøkk i spillet så er mye av min jobb gjort, avslutter Løkberg.