Fra det ene til det andre?(c) Bilde: Godset:

Så langt i år har både Start og Sandefjord blitt av med en hovedtrener og nå er det Strømsgodset sin tur. 

Les: Sandefjord har klart å hente inn ny hovedtrener

Tor Ole Skullerud er ferdig som trener i Strømsgodset og utdyper på klubbens sider.

«Jeg velger å trekke meg fra hovedtrenerjobben i Strømsgodset på grunn av for dårlige resultater så langt denne sesongen. Etter hvert føler jeg også på noen dårlige prestasjoner den siste tiden, en opplevelse av at spillerne ikke responderer på det jeg ønsker at vi skal stå for både fotballmessig og som lag og individer. Det har vært mitt ansvar å få oss til å se bra ut, få oss til å dra lasset sammen. Jeg kjenner at vi ikke gjør det i stor nok grad og da er det riktig for meg som leder å tre til side»

Det blir ikke noen gradvis nedtrapping med slutt fra og med i dag, han møter dermed ikke Start og dere splitter nye hovedtrener Kjetil Rekdal på søndag.

Les: Hvem skal kommentere Eliteserien nå som Reka som slutter?

Sportssjef Jostein Flo kommenterer avgjørelsen slik:

«Vi respekterer at Tor Ole velger å trekke seg om hovedtrener i Strømsgodset. Vi ønsker å takke Tor Ole for jobben han har gjort i klubben. Han har stått sterkt i den motgangen klubben har hatt og vist profesjonalitet i jobben hver eneste dag. Han vil bli husket for de gode resultatene han skapte fjor høst»

Strømsgodset vil ha på plass en løsning raskt og før søndagens kamp, det kan bety at assistenttrenerne Martin Foyston og Håkon Wibe-Lund trolig leder laget borte mot Start. I staben har klubben også Bjørn Petter Ingebretsen som ledet Godset til sølv i 2015.

Som sikkert de fleste husker fikk Tor Ole Skullerud sparken fra Molde i august 2015 og tok etter en ørkenvandring over Strømsgodset i oktober 2016.

«Til alle som er glad i Godset. Det har vært mitt store ønske og mål å gi dere øyeblikk å huske. Og jeg har vært stolt over å få lede denne herlige klubben mot disse målene. Vi har hatt noen gode opplevelser sammen, beklager at jeg ikke har lyktes med å skape flere. Jeg heier på Godset og vet det kommer til å snu nå utover høsten. Møt opp på Marienlyst og støtt laget»