Er heldigvis ikke glemt hos Liverpool. (foto: liverpool)

Vel, vi vet ikke om det kan betegnes som en flopp, men når du forlater en av Englands -og Europas beste klubber for en jobb i nederlandsk andredivisjon, bør du ha forventninger om å lykkes med oppgaven.

Lijnders startet sin trenerkarriere i 2002 hos PSV Eindhoven med fokus på utvikling av unge spillere. Fire år senere ble han overtalt til å flytte til FC Porto for å bistå akademiet, under blant annet André Villas-Boas.

Så gikk veien videre i 2014 som assistent-trener for Brendan Rodgers. Selv om hovedtreneren ble sendt på dør, beholdt Lijnders jobben under Jürgen Klopp.

Tilbake for mere smil hos Liverpool. (foto: liverpool)

Helt til han bestemte seg i januar for å takke ja til jobben som trener for NEC i nederlandsk andredivisjon.

Forventningene var tydeligvis høye i klubben om at Liverpool-treneren skulle sørge for spill om opprykk til Eresdivisie i løpet av noen måneder. Da dette ikke ble tilfellet, fikk Lijnders takk for innsatsen med å bli sparket på vår nasjonaldag.

Les: Sergio Ramos svarer på galskapen fra Liverpool

35-åringen har hatt ulike oppgaver hos Liverpool i løpet av oppholdet på Anfield og har nå fått tilbake nøkkelen på Anfield. Klubben skriver på sine hjemmesider at Lijnders er tibake som assistent for Klopp.

Vi håper erfaringen i Nederland ikke har gitt for mange skrammer, og tenker motivsjonen for å holde seg i Liverpool nå er på topp.

Les også: Liverpool skal hente inn nok en afrikaner på topp