Ronaldo ber til høyere makter for et klubbskifte (foto: united, twitter)

Christiano Ronaldos Manchester United-fremtid er fortsatt usikker – med en trio av europeiske toppklubber som følger nøye med på utviklingen på Old Trafford. Ronaldo kan forlate United til sommeren hvis de ikke klarer å komme seg til Champions League.

Paris St Germain, Bayern München og Roma, som ledes av stjernens tidligere Real Madrid-sjef Jose Mourinho, har uttrykt interesse for spissen.

LES: Sluttspillet i Champions League er i gang – med en STOR endring

SunSport skriver at Ronaldo hadde håpet å avslutte karrieren i United etter at han kom tilbake til klubben tidligere denne sesongen.

Men agenten hans Jorge Mendes hadde samtaler med den nye United-sjefen Richard Arnold om bekymringer for lagets dårlige form. Ronaldo skal kun ønske å bli hvis United kvalifiserer seg til neste sesongs Champions League. Han har også bekymringer over holdningen til noen av lagkameratene hans i de siste kampene.

LES: Harry Kane åpner for Pochettino-gjenforening

De ble slått ut av FA-cupen av Middlesbrough og er i en skikkelig kamp om fjerdeplassen i Premier League etter skuffende uavgjorte kamper mot Burnley og Southampton.

Ronaldo fikk endelig slutt på sin lengste måltørke på mer enn et tiår da United slo Brighton 2-0 i går kveld. Ronaldo og Fernandes scoret målene da United fikk en etterlengtet seier uten å imponere.