Mauricio Pochettino

Det var mange som ikke skjønte hva som skjedde da Tottenham sparket den eneste manageren som har bragt klubben til en Champions League finale og tilsvarende mange som var overrasket over at de under et døgn senere presenterte deres nye manager Jose Mourinho.

Den enorme interessen fra andre klubber og kritikk fra fotballeksperter, gamle spillere og managere sannsynliggjør at styreleder Daniel Levy har vært litt vel kjapp på avtrekkeren. – Vel tiden vil vise…

Les: Har satt mange spennende navn på sin ferske shoppingliste

Tidligere Engelsk landslags og Arsenal forsvarsspiller Martin Keown har lenge ment at Unai Emery ikke leder hans barndoms-klubb med tilstrekkelig glød.  Han menermener han gamle klubb bør vurdere Mauricio Pochettino som ny manager i klubben. Så spørs det hvor sannsynlig det er at Tottenhams erkerival klarer å lokke til seg argentineren.

Ifølge The Sun er både Barcelona og Bayern München svært interessert i Pochettino. Barcelona leder La Liga, men har vært litt ruskete, mange mener at manager Ernesto Valverde har for liten stjernefaktor og er for kjedelig.  Bayern München har mottatt meldingen om Tottenhams sparking med stor glede, de har en midlertidig manager på plass i Hans-Dieter Flick, at han skal byttes ut så snart råd er er hevet over enhver tvil.

Les: Goal: Nå er prosessen i gang med Nye Anfield