Både Maguire og Wan-Bissaka med usikker fremtid på Old Trafford

Både West Ham, Wolves og Crystal Palace ønsker seg Manchester Uniteds forsvarsspiller i januar, og Ten Hag skal være villig til å selge.

Høyreback Aaron Wan-Bissaka har ikke fått mye spilletid for Man Utd den siste tiden. Erik ten Hag som har en tendens til å foretrekke Diogo Dalot som sitt førstevalg som høyreback. så det er ikke så overraskende å se 25-åringens. fremtiden er i noen tvil i januar, ifølge Fabrizio Romano.

RIO: – Må forlate United i januar!

Wan-Bissaka har startet de siste kampene for United og gjort sine saker bra. Det er dermed ikke sikkert at han vil forlate ii januar, da interessen fra West Ham, Wolves og Palace fortsatt er i tidlig fase. Men det er også mulig at Ten Hag gir backen spilletid for at han skal vise seg frem for de interesserte klubbene.

SISTE: Liverpool ute etter nok en portugiser!

Alle de tre Premier League-klubbene har hatt samtaler med United om den potensielle avtalen, men Ten Hag ønsker å signere en erstatter for å ha en konkurrent til Dalot, og det er ikke umulig at han vil ha det på plass før Wan-Bissaka får dra.

Man United vil la ham gå hvis de mottar et godt tilbud og hvis de finner et godt alternativ for Dalot; for øyeblikket har det ikke skjedd ennå, skriver Romano.