Fernendez ble tatt godt vare på av mentor Messi. (foto: fernandez, twitter)

Da Todd Boehly og gjengen tok over kontrollen hos Chelsea i fjor, tok amerikaneren friskt på seg rollen som vikarierende sportsdirektør. Han skulle bruke overgangsmarkedet til å vise hvordan ting gjøres. Utfordringen var at han skulle ta over jobben til Marina Granovskaia, en av de beste direktørene i bransjen. Boehly fikk noen saftige overraskelser der toppmål forsvant til Barcelona og andre rivaler, mens noen av Chelsea-signeringer bar preg av desperasjon og ble dyrere enn forventet. Nå er Chelsea igjen i problemer.

De siste ukene har VM-profilen Enzo Fernandez vært så sterkt linket til Chelsea at engelsk media mer eller mindre har tatt det for gitt at 21-åringen entrer Stamford Bridge i januar. Chelsea har akseptert å betale utkjøpsklausulen på vanvittige 120 millioner euro, Fernandez skal ha forhandlet seg enig om de personlige betingelsene.

LES: Signerer med en av verdens beste klubber

Så satte Benrfica på bremsen. Ifølge det argentinske mediet TyCSports har forhandlingene nå brutt sammen. Forutsetning for overgang er at Chelsea betaler 120 millioner euro, men Londonklubben skal ha forsøkt å dele opp betalingen i tre nedbetalinger. Ifølge det argentinske mediet har Benfica ikke akseptert dette, hele beløpet skal betales ved signering.

Chelsea har ikke råd til å bære hele investeringen i januar, nå kan nok en overgang gå i vasken for Boehly og gjengen.

LES OGSÅ: Daily Mail: Ronaldo drar med seg straff fra Premier League