Paolo Maldini drar ingensteder.

Lykkes Investcorp med å forhandle seg frem til et eierskifte hos AC Milan, vil dette ifølge Football-Italia frigjøre et overgangsbudsjett på ekstreme 300 millioner euro. I sentrum for det som skal skje på innskjøpsiden sitter en av verdens mest innflytelsesrike agenter.

Når du har Ronaldo som mangeårig klient, da sier det det meste. Denne gangen dreier det seg ikke om Ronaldo for Jorge Mendes, men en håndfull andre klienter som passer inn i planene til Paullo Mandini og AC Milan.

Les: Solskjær og de ni andre syndebukkene som ble tuppet ut av Premier League 2021/22

Det knives om Serie A tittelen med byrivalen, nå skal AC Milan rigge seg til for en ny storhetstid i Italia og ute i Europa. Ifølge Football-Italia har AC Milan vært i dialog med agent Mendes over lengre tid, der en post på agendaen har vært å forlenge kontrakten til den portugisiske 22-åringen Rafael Leao, med sine 26 scoringer og 16 assists på 122 kamper.

Mendes og AC Milan-gjengen skal også diskutere Renato Sanches som en potensiell erstatter for Franck Kessie på avmarsj til Barcelona. Mendes har ifølge La Gazzzetta dello Sport tidligere sagt Milan-overgang er prioritet for Sanches, som er villig til å jekke ned lønnsforventningene for å få det til.

Men det slutter ikke der for Mendes. Real Madrid-spiller Marco Asensio har nettopp blitt klient hos Mendes, perfekt for AC Milan som også har den spanske landslagsspilleren på ønskelista.

Ifølge Calciomercato er høyrevingen Asensio toppmål til Milan-angrepet. Utfordringen her blir at Asensio har mottatt et tilbud om forlengelse hos Real, mens kravet til årslønn fra 26-åringen ved overgang til San Siro ligger på rundt 20 millioner kroner over det AC Milan er villig til å betale.

Les: Rodrygo skulle signere med Liverpool

Vi tipper møtene mellom Mendes og AC Milan blir interessante frem mot sommeren.