Den ene saltoen fra Aubameyang i Chelsea-drakta. (foto: chelsea, twitter)

Aubameyang kom til Chelsea i starten av sesongen, men har kun ett ligamål på ni kamper. Med sine 33 år er ikke Aubameyang den spilleren han en gang var, og det har ikke vært suksesshistorien Chelsea-fansen hadde håpet på. Med overgangsvinduet på vidt gap, kan det igjen bety på flyttefot for den tidligere Arsenal-stjerna.

SISTE: Chelsea i ferd med å miste tålmodigheten med Potter

Det begynte bra med scoringer i første kamp mot Crystal Palace, men siden har det vært «dødt», i sterk kontrast til Barca-oppholdet der Aubameyang hamret inn 13 mål på 24 kamper.

Chelsea har nå signert Datro Fofana og hentet Joao Felix på lån og har en en avtale for Christopher Nkunku som er fullført og klar til sommeren, i tillegg til at klubben også vil kjøpe ny spiss. Dette kan bety at Aubameyang er på vei ut portene på Stamford Bridge allerede.

Spansk media har hevdet at både Atletico Madrid, Barcelona og Valencia alle er interessert i å signere Aubameyang gratis fra Chelsea.

Aubemayang hadde en imponerende periode i Barcelona, men tempoet i Premier League passer egentlig ikke en aldrende Aubameyang, så en flytting tilbake til Spania hvor han blomstret kan være et smart trekk.

LES OGSÅ: Steven Gerrard tilbudt landslagsjobb

Graham Potter byttet inn Aubameyang mot Manchester City tidligere denne måneden, før han byttet ham ut igjen senere i kampen, som oppsummerer tiden hans i Chelsea.