Ikke noe mer å krangle om.

Barcelona hadde håpet at de ville stå alene på startstreken i løpet om signering av Lautaro Martinez etter Champions League er ferdig i august, men nå har Manchester City bestemt at de vil gjøre alt for å fullføre signeringen av den argentinske spissen så fort som mulig.

Proppfulle av selvtillit etter CAS avgjørelsen med to års utestengelse fra UEFA-Konkurranser ble fjernet i er Txiki Begiristain og co. er klare til å sprute sin endeløse cashbeholdning inn i oppdraget å friske opp Pep Guardiolas team i sommer.

Les på F7: Fotball, en fantastisk måte å hente tilbake penger fra rike sjeiker og kinesere

Manchester City har ikke erstattet Vincent Kompany i tilstrekkelig grad etter han forlot i fjor, en sentral forsvarer sannsynligvis være på agendaen med Kalidou Koulibaly øremerket som en mulig rekrutt hvis Napoli går glipp av Champions League-kvalifiseringen. Sky Sports melder imidlertid at høyt oppe på lista er det en angriper som skal hentes, Blues vil blåse alle konkurrenter av banen ved å bruke over 100 millioner euro på Lautaro.

Barcelonas problematiske finanspolitiske situasjon gir Manchester City en stor fordel i denne jakten, tidligere denne uken ble alvoret ytterligere tydelig da det går rykter om at klubben er ute etter å sikre seg et gigantisk lån.

Les: Interessen er stor for Mauricio Pochettino som er ferdig med å tvinne tommeltotter

Manchester City ville gi Lautaro en mye mer lukrativ kontrakt enn Los Cules, og de ville ikke ha noen problemer med å forhandle med Inter Milan som er hypp på en bytteavtale hvor de får Sergio Aguero. (pluss 100 millioner euro)

Sergio Aguero er klar til å forlate klubben og returnere til argentinsk når kontrakten hans på Etihad Stadium går ut i juni 2021, og etterlater den engelske klubben et behov for å finne en langvarig erstatning, en sving innom Italiensk fotball er, som han sier selv «ikke å forakte».